Udruga mladih „Čaplja“ vrši anketiranje o potrebama i statusu mladih Čapljine

Članovi Udruge mladih „Čaplja“ će od četvrtka, 23.06.2022.g. vršiti anketiranje mladih Čapljine o njihovom statusu i potrebama, čiji rezultati će biti polazni dokument za izradu Strategije za mlade Grad Čapljine, ali i opće planiranje rada s mladima Čapljine u narednom razdoblju.

Napominjemo, da u kategoriju mladih osoba prema zakonu u BiH spadaju osobe dobi između 15 i 30 godina, te da je anketa namijenjena isključivo mladima Čapljine (nap. studenti i drugi mladi Čapljine, s trenutnim prebivalištem u drugim gradovima su također dobrodošli popuniti anketu).

Upitnik je baziran na pitanjima iz slijedećih kategorija: Opća, Društvena, Socijalna i Zaposlenje. Iako se anketa sastoji od 60 pitanja, popunjavanje ne traje više od 5 minuta jer je na principu odabira ponuđenih odgovora.

U anketi nema niti jedno „škakljivo“ pitanje, te iako anketirane osobe ostaju u anonimnosti, zamoljavamo iskrenost i ozbiljnost pri popunjavaju iste, prvenstveno zbog važnosti rezultata anketiranja i njihove kasnije upotrebe.

Biti će dostupne dvije opcije za popunjavanje anketnog upitnika, online preko google.docs ili osobno u prostorijama UM „Čaplja“  (Edukacijski i umjetnički centar „NotiS“ – ul. Zrinsko-Frankopanska).

Anketiranje vrše volonteri, članovi Udruge mladih „Čaplja“ uz podršku Grad Čapljina – gradonačelnik i Misije OSCE-a u BiH – Ured Mostar.

Udruga mladih „Čaplja“ vrši anketiranje o potrebama i statusu mladih Čapljine
Scroll to Top